Къща с метална конструкция, село Голема Раковица

Строителство на къща с метална конструкция

Производство и монтаж на къща с метален скелет в село Голема Раковица

Първият етаж на къщата е изграден от тухли и стоманобетон. Вторият етаж и покрив е изграден с метална конструкция. Всички колони са от метал и са външни, което позволява голяма свобода на разпределение на вътрешните помещения. Може да правите ремонти и размествания след време без да се ограничавате от носещи вътрешни колони и стени.

Покрива е с термопанел. Термопанела осигурява много добра топлоизолация, много добра защита от влага, дълъг живот и липса на необходимост от поддръжка.

Стените могат да са от стенен термопанел ако харесвате индустриална визия. Ако обичате модерна или традиционна визия може да изградите стените с топлоизолация, камък, дърво или друго.

Предимства на строителство на къщи с метална конструкция:

  • При строителство на къщи с метална конструкция получавате сигурност и дълъг експлоатационен живот
  • кратки срокове на производство и монтаж – за по малко от месец може да имате готова къща (без обзавеждане и инсталации)
  • ниска цена за производство и монтаж. Цените на строителство на къща с метална конструкция са 300-350 лв./м2 с ДДС. В цената е включено производство и монтаж на метална конструкция. Цената е за къщи на 1 етаж и с площ над 90-100 м2

Строителство на къщa с метална конструкция.

Строителство на къщa с метална конструкция.

Строителство на къщa с метална конструкция.

Строителство на къщa с метална конструкция.

За да получите актуална и точна оферта е необходимо да изпратите запитване на нашият мейл office@metal-constructions.eu или да ни се обадите на телефон +359893878989

Предлагаме ви производство и монтаж на метални конструкции за халета, складове, автосервизи, логистични центрове, търговски обекти, къщи, заведения и др. Предлагаме ви производство на метална конструкция тип „колона-ригел“, както и на метална конструкция тип „ферма“.

Предлагаме ви доставка на стенни термопанели и доставка на покривни термопанели с различна дебелина и начин на монтаж. Доставка и монтаж на сандвич панели от пяна и сандвич панели от каменна вата.

Разполагаме със собствена производствена база.
Изпълняваме обекти в цялата страна и чужбина.

Може да разгледате нашите цени за монтаж на метални конструкции и да използвате нашият калкулатор за цялостно изграждане на метални халета „тук“
Може да разгледате нашите цени за производство на метални конструкции „тук“
Може да разгледате нашите цени за монтаж на термопанели – покривни термопанели и стенни термопанели „тук“
Може да разгледате нашите цени за доставка на термопанели – покривни термопанели и стенни термопанели „тук“