Обекти

Обекти с конструкции от метал изпълнение от фирма Тилт БГ ООД

Конструкции от метал – проектиране, производство и монтаж на метални конструкции за всякакви нужди – складове, производства, магазини, търговски помещения, офис сгради, автосервизи и др.

Доставка и монтаж на термопанел, рифелова ламарина за покриви, плоскости от поликарбонат и плексиглас за навеси

На тази страница може да видите част от обектите които сме изградили. Изпълнените обекти са в цяла България и в някой страни в Европа (Австрия и Гърция).

За да получите актуална и точна оферта е необходимо да изпратите запитване на нашият мейл office@metal-constructions.eu или да ни се обадите на телефон +359893878989

Предлагаме ви производство и монтаж на метални конструкции за халета, складове, автосервизи, логистични центрове, търговски обекти, къщи, заведения и др. Предлагаме ви производство на метална конструкция тип „колона-ригел“, както и на метална конструкция тип „ферма“.

Предлагаме ви доставка на стенни термопанели и доставка на покривни термопанели с различна дебелина и начин на монтаж. Доставка и монтаж на сандвич панели от пяна и сандвич панели от каменна вата.

Разполагаме със собствена производствена база.
Изпълняваме обекти в цялата страна и чужбина.

Може да разгледате нашите цени за монтаж на метални конструкции и да използвате нашият калкулатор за цялостно изграждане на метални халета „тук“
Може да разгледате нашите цени за производство на метални конструкции „тук“
Може да разгледате нашите цени за монтаж на термопанели – покривни термопанели и стенни термопанели „тук“
Може да разгледате нашите цени за доставка на термопанели – покривни термопанели и стенни термопанели „тук“