Виена, Австрия – надграждане на кооперация с два етажа изградени с метална конструкция

Надстрояване на жилищна кооперация

Това е много интересен проект заради сложността на своето изпълнение.

Целта на задачата беше да се надстроите жилищна кооперация в центъра на Виена където цените на имотите са много високи. Бяха обсъждани различни варианти. Първоначалната идея беше да се използва стоманобетон. След задълбочен анализ и изчисления се установи че сградата която е паметник на културата и е на 150 години няма да издържи теглото на плочи и колони от стоманобетон. Тогава се взе решение да се изгради метална конструкция, а стените и подовете да се изградят от дърво и OSB плоскости. Произведохме металната конструкция в нашият цех в България и я доставихме и монтирахме във Виена. Общото тегло на конструкция е около 27 тона.

За монтажа използвахме голям автокран който беше на едва 2-3 метра от сградата. Оказа че крана който използвахме тогава е един от малкото такива кранове в Европа и е използван при строителството на телевизионната кула в София.

За да получите актуална и точна оферта е необходимо да изпратите запитване на нашият мейл office@metal-constructions.eu или да ни се обадите на телефон +359893878989

Предлагаме ви производство и монтаж на метални конструкции за халета, складове, автосервизи, логистични центрове, търговски обекти, къщи, заведения и др. Предлагаме ви производство на метална конструкция тип „колона-ригел“, както и на метална конструкция тип „ферма“.

Предлагаме ви доставка на стенни термопанели и доставка на покривни термопанели с различна дебелина и начин на монтаж. Доставка и монтаж на сандвич панели от пяна и сандвич панели от каменна вата.

Разполагаме със собствена производствена база.
Изпълняваме обекти в цялата страна и чужбина.

Може да разгледате нашите цени за монтаж на метални конструкции и да използвате нашият калкулатор за цялостно изграждане на метални халета „тук“
Може да разгледате нашите цени за производство на метални конструкции „тук“
Може да разгледате нашите цени за монтаж на термопанели – покривни термопанели и стенни термопанели „тук“
Може да разгледате нашите цени за доставка на термопанели – покривни термопанели и стенни термопанели „тук“