Врати от метал

Предлагаме ви производство на различни модели и размери плъзгащи портални врати от метал. Предлагаме ви еднокрили или двукрили метални портални плъзгащи врати. Плъзгащите портални метални врати се плъзгат на ролки в страни от светлия отвор зад ограда или стена. Плъзгащите портални врати са много удобни и безшумни и не заемат много място по време на движението.
Движението на плъзгащите врати се извършва чрез няколко ролки върху метална релса, която може да е разположена отдолу или отгоре над вратата. Често използвани са така наречените «конзолни» портали. При тях движението се извършва чрез конзолна релса без необходимост от изграждането на релсов път. Този вид портални плъзгащи врати са много удобни за места с голям трафик на автомобили или през които минават тежкотоварни автомобили.

Предлагаме ви изработка, доставка и монтаж на врати от метал с нестандартни размери.

Предлагаме ви плъзгащия врати и врати с ел. двигател.
Произвеждаме и монтираме врати от метал с всякакви размери, изцяло метални, с термопанел, с ламарина или друг материал по желание на клиента, врати с елементи от ковано желязо
Ние произвеждаме и монтираме врати с ръчно отваряне и затваряне и врати отваряни и затваряни с електро двигател. Работим с едни от най качествените ел. двигатели които се предлагат на българския пазар.
Ние произвеждаме и монтираме портални врати със всякакви размери и дължини.
При порталните врати които се отварят и затварят с ел. двигател предлагаме монтаж на допълнителни опции:

  • Краен изключвател – спира или спира и връща врата при някакво съпротивление. По този начин предпазва хора, автомобили или животни да не бъдат наранени при отварянето на вратата.
  • Допълнително осветление
  • Фото сензор – при някаква преграда, вратата автоматично спира
  • Резервно захранване, UPS – гарантира безпроблемна работа дори и при липса на ел. захранване

Ние можем да ви предложим всякакви решения в зависимост от вашите нужди

Врати от метал. Производство, доставка и монтаж на портални врати, секционни врати за складове, метални халета и др. Врати от метал. Производство, доставка и монтаж на портални врати, секционни врати за складове, метални халета и др. Врати от метал. Производство, доставка и монтаж на портални врати, секционни врати за складове, метални халета и др.

Врати от метал. Производство, доставка и монтаж на портални врати, секционни врати за складове, метални халета и др.

За да получите актуална и точна оферта е необходимо да изпратите запитване на нашият мейл office@metal-constructions.eu или да ни се обадите на телефон +359893878989

Предлагаме ви производство и монтаж на метални конструкции за халета, складове, автосервизи, логистични центрове, търговски обекти, къщи, заведения и др. Предлагаме ви производство на метална конструкция тип „колона-ригел“, както и на метална конструкция тип „ферма“.

Предлагаме ви доставка на стенни термопанели и доставка на покривни термопанели с различна дебелина и начин на монтаж. Доставка и монтаж на сандвич панели от пяна и сандвич панели от каменна вата.

Разполагаме със собствена производствена база.
Изпълняваме обекти в цялата страна и чужбина.

Може да разгледате нашите цени за монтаж на метални конструкции и да използвате нашият калкулатор за цялостно изграждане на метални халета „тук“
Може да разгледате нашите цени за производство на метални конструкции „тук“
Може да разгледате нашите цени за монтаж на термопанели – покривни термопанели и стенни термопанели „тук“
Може да разгледате нашите цени за доставка на термопанели – покривни термопанели и стенни термопанели „тук“