Реновиране на съществуващи стари халета

 

Реновиране на съществуващи стари халета, автосервизи, складове

В България има хиляди халета произведени и монтирани преди 20-30 години и повече. Много от тях са изградени от стоманно-бетонни панели или тухли. Много от тях са в лошо състояние поради неправилна и лоша поддръжка през годините.

Предлагаме ви обновления на съществуващи стари халета и превръщането им в нови.

При реновиране на съществуващи стари халета ние предлагаме следното:

  • Монтаж на метална конструкция – на металната конструкция се монтира термопанел. Металната конструкция също така служи да изправи често кривите стени на съществуващото старо хале
  • Монтаж на термопанел – термопанела скрива старото хале. Термопанел предпазва съществуващото старо хале от влиянието на атмосферните условия като дъжд и сняг които често са причина за корозия на заварките, разрушаване на мазилката ако има тухлени стени и др. Термопанела предлага също и топлоизолация и комфорт при експлоатирането на помещенията.
  • Изрязване на врати и прозорци в термопанела – могат да се запазят съществуващите врати и прозорци, да се добавят нови или част от тях да се скрият.
  • Доставка и монтаж на нови прозорци и врати – доставяме и монтираме нови прозорци и врати които са съобразени с вашите изисквания и нужди. Новите прозорци и врати намалят значително загубите на топлина през зимата и увеличават комфорта през зимата и лятото

За изработка на проект и оферта не се колебайте да се свържете с нас.

Може да разгледате нашите цени за монтаж на термопанели – покривни термопанели и стенни термопанели „тук“
Може да разгледате нашите цени за производство на метални конструкции „тук“
Може да разгледате нашите цени за доставка на покривни термопанели и стенни термопанели „тук“

Реновиране на съществуващи стари халета

Реновиране на съществуващи стари халета

Реновиране на съществуващи стари халета